Målare i Strängnäs

Hej på er och välkomna till bloggen den här dagen i mars och till ett inlägg där jag ska ta och prata med er om att jag fick hjälp av målare i Strängnäs som målade om huset. Jag har inte ägt huset särskilt länge, jag flyttade hit i november och jag har bott i lägenhet tidigare. Det här med att bo i hus är nytt för mig. Innan har jag bara lyft luren och ringt vicevärden när det varit något jag behövt hjälp med men som husägare ska jag göra allt själv. Lite skrämmande och lite spännande men fantastiskt roligt. När det gäller det här med att måla så vågade jag inte ge mig på detta för det känns som ett stort och svårt projekt att måla om fasaden, därför tog jag och anlitade ett företag som heter Asklöf Bygg & Måleri och deras målare i Strängnäs med omnejd. För en utbildad målare är det förstås inget problem att snabbt och effektivt måla om ett hus och Asklöf Bygg & Måleri gjorde ett bra jobb. Jag har fått huset i den färg jag ville ha det, och som de professionella målare i Strängnäs de är, de som jobbar på Asklöf Bygg & Måleri, så visste de precis vilken färg som skulle användas så att det skulle motsvara mina önskemål och behov. De använde en miljövänlig färg och det tycker jag är bra för jag tänker på miljön, och den här färgen som är en riktig kvalitetsfärg ska hålla flera år framöver. Nu behöver jag inte tänka på att måla om på många år. Jag tycker att ni som behöver en målare i Strängnäs med omnejd skulle ta och höra av er till Asklöf Bygg & Måleri för de är bara så bra.