Klas Montage & Bygg

Varmt välkomna till bloggen den här sköna förmiddagen i juli. Det blåser varma vindar från sjön och livet är helt fantastiskt här i Löderup. Jag sitter på altanen med surfplattan i högsta hugg. Jag har riktigt längtat efter att få sätta igång och blogga efter en lång dag på jobbet. Idag ska jag skriva riktigt många inlägg, om alltifrån mina hundar, till en byggfirma i Löderup som är duktiga på lite av varje, men har en alldeles särskild kompetens att bygga friggebodar och attefallshus. Alla trogna och lojala läsare vet ju om att jag har fått uppfört ett attefallshus på tomten. Än så länge har jag inte lagt ut några bilder på sociala medier för det återstår några små detaljer, som att fasaden ska målas. Ska det bli ett “hemma hos” reportage måste alla detaljer sitta som ett smäck, perfektionist som jag är! Men, jag är så imponerad över företaget Klas Montage & Bygg, och det snygga och praktiska attefallshus med året runt standard de har byggt! 

 

Jag tänkte det vore bra att skriva om denna byggfirma i Löderup eftersom jag har många följare i Löderup med omnejd som bor i hus och ibland behöver hjälp av en byggfirma. Jag vill att ni ska få lika kvalitativ hjälp som jag och då är det förstås bra att känna till ett sådant här seriöst företag som ändå Klas Montage & Bygg är. Jag blev i min tur rekommenderad detta företag av en vän, så vi är i alla fall två personer som är mycket belåtna. Jag rekommenderar alla som behöver hjälp av en byggfirma i Löderup att kontakta denna 100 % seriösa byggfirma, och är det ett attefallshus eller en friggebod ni vill ha, är Klas Montage & Bygg det perfekta företaget att hjälpa er med detta!