Jag fick en nystart i livet med hjälp av detta behandlingshem

Hej på er alla mina trevliga läsare. Jag är glad att vi har en öppen ton i den här bloggen, och att vi i inte är främmande föra att ta upp ämnen som är lite mer allvarsamma. Alla vet ju att jag är en framgångsrik person och jag bloggar ofta och mycket om min karriär som fastighetsmäklare. För många år sedan var jag en trasig människa som inte kunde ta hand om mig själv. Är det någon som gjort en fantastisk livsresa så är det jag. Hade jag inte fått komma till ett behandlingshem i Uppsala en gång i tiden, kanske jag hade bott kvar på det gruppboende jag en gång i tiden bodde på, med personal dygnet runt och förmodligen hade jag väl varit förtidspensionär också. Jag har så mycket att tacka detta behandlingshem i Uppsala för, ett behandlingshem som heter Göransgården. 

Tänk att jag som inte ansågs vara kunna ta hand om mig själv, idag bor i en lägenhet på Östermalm och tjänar mellan 60 – 80 000 kronor i månaden! Men framgångar ska man egentligen inte mäta i pengar eller andra ytliga ting, det är den inre livsresan som räknas. Allt annat är bara en extra bonus! Jag fick mycket bra hjälp när jag var på Göransgården av personal som brinner för det de gör, och de lyfte mig till nivåer jag inte trodde var möjliga. Vad jag vill ha sagt med det här inlägget, det är att det aldrig finns några hopplösa fall. Om man är så lyckligt lottad att man får komma till detta behandlingshem i Uppsala, kan dörrar öppna sig och nya möjligheter visa sig. Jag skulle rekommendera alla som behöver åka iväg till ett behandlingshem, att välja Göransgården.